Gems kort

Gems Oracle Cards är en kortlek med 35 stycken kort där varje kort informerar om en kristall. Leken är skapad av Bianca Luna som skrivit flera böcker inom andlighet samt givit ut ett flertal kortlekar som The Dream Fairies Inspirational Deck och Runes Oracles Cards.

I Gems är det alltså kristaller som gäller. Det sägs att kristaller och stenar vibrerar olika och kan hjälpa oss med bland annat healing, göra oss lugna, få oss att sova bättre, ta bort begär eller leda oss rätt. Kristaller består av mineraler liksom våra kroppar och har vi obalans någonstans kan en sten hjälpa att stötta upp.

Jobba med kristaller

Om du är ny inom kristallvärlden eller om du behöver friska upp minnet är Gems Oracle Cards ett bra val. Storleken gör att du alltid kan bära med dig korten i väskan eller fickan. Korten har samlat beskrivningar av de vanligaste kristallerna och dess egenskaper och om de förknippas med någon specifik månad. Till leken följer det med ett häfte på 160 sidor med engelsk text. Där är varje sten beskriven mer ingående och du får också tips på hur en specifik kristall kan hjälpa. Förlaget som ger ut leken heter Llewellyn Worldwide Ltd och är ett amerikanskt bolag som grundades redan år 1901.

Tillgång och inköp

Specialvaror som denna är enklast att beställa från internet. Den går att finna i bokbutiker och andra butiker onlin som inriktar sig på det andliga och alternativa. Handlar du från någon av de större bokhandlarna är det inte sällan du får rabatt om du köper ytterligare en produkt från samma författare. Bokhandeln Bokus ger dig ett bra erbjudande att även handla Bianca Lunas bok om runor till ett bra pris om du köper den med Gems Oracle Cards. Luna har också skapat en runlek i samarbete med Lo Scarabeo och en inspirationslek med älvor. I den sistnämnda kan du exempelvis dra ett kort varje dag för guidning.